© www.weddingbyjen.se Bröllopsfotograf Skellefteå Norrland.

Om mig


Välkomna till Wedding by jens!

Jens Burström heter jag och jobbar som bröllopsfotograf i Skellefteå Norrland men också i städerna Uppsala, Stockholm samt utomlands.
Jag finns till för er som söker en professionell bröllopsfotograf som kan fånga er dag på bästa sätt, och som har stor erfarenhet av just bröllopsfotograferingar.
Professionella bröllopsbilder är en investering som står sig livet ut. Tårtan, skratten, glädjetårarna och gästerna må vara borta efter en lyckad dag, men minnena finns bevarade i de bilder som togs före och under kvällen.

Eftersom det är er stora dag så är jag mån om att ni ska få en härlig upplevelse med mycket skratt. Det ska vara roligt samtidigt som man får bra bilder.
För mig är det också viktigt att ni känner er bekväma framför kameran. Det kanske kan kännas lite ovant till en början men det brukar avta rätt snabbt.
Att få åka till platser man inte visste fanns och träffa nya spännande människor är något som jag verkligen gillar med att vara bröllopsfotograf.
Jag har min bas i Skellefteå men åker mer än gärna och fotograferar runt om i Sverige.

Som person är jag kreativ, framåt och väldigt social vilket jag ser som bra egenskaper när det gäller bröllopsfotografering. Jag träffar väldigt många nya ansikten under några timmar så det gäller att få en bra relation till gästerna.
För att få en bra överblick på bröllopet så är det också viktigt som bröllopsfotograf att mingla runt bland gästerna. Inte bara för bildernas skulle utan också för stämningen.

Nyhet för 2019
Är att jag nu också kan erbjuda att filma ert bröllop. Det kan vara hela bröllopet eller bara delar ut av det. Tex porträttfilm istället för porträttfoto.
Kontakta mig gärna vid egna önskemål eller funderingar.

Kontakta mig gärna vid minsta fundering.

/ Mvh Jens

Följ mig på Facebook & Instagram.
Instagram: @weddingbyjens
Facebook: weddingbyjens
www.weddingbyjens.se
Bröllopsfotograf i Skellefteå Norrland

 

Behind the scenes Bröllopsfoto Uppsala BotaniskaWedding By Jens bröllopsfotograf UppsalaWedding By Jens bröllopsfotograf Uppsala

Wedding By Jens bröllopsfotograf UppsalaWedding By Jens bröllopsfotograf Uppsala

Wedding By Jens bröllopsfotograf UppsalaWedding By Jens bröllopsfotograf Uppsala