Evelina & Max Skellefteå

Ibland får man sena bokningar som kommer väldigt nära inpå själva bröllopet men sånt är bara kul. Evelina och Max bor i Stockholm men ville ha sitt bröllop här i Skellefteå Landskyrka då just Evelina kommer från Skellefteå.

Festen skulle vara på otroligt fina Stiftsgården som ligger ca 200m ifrån kyrkan vilket brukar vara uppskattat då planerade transporter kan skippas.
Brudparet ville ha foton från vigseln och även porträttfoton samt en bild på brudskålen så dom valde ”du & jag + vigsel” fotograferingen direkt.
Att fota i kyrkan är alltid lika spännande då man inte vet exakt vilka som kommer, hur ljuset är samt hur vinklar/utrymmet är kring altaret.

Jag kände mig hemma direkt då både Evelina och Max hade en grymt trevlig utstrålning och energi som smittade av sig. Sen att hälften av gästerna var från Stockholm gjorde inte saken sämre och ett tag kändes det som att jag var i storstan och fotade. Har fotat många bröllop i Stockholmstrakten då jag bodde i Uppsala och kan sakna deras speciella dialekt =)

Här nedan ser ni lite bilder från deras dag:

(Klicka på bilderna för bättre bildkvalité)