Elin och Karl Gamla stan Stockholm

Att få fota ett bröllop i Gamla stan i Stockholm är något som jag alltid har velat göra. Har tidigare fotat några modeller där och gillar verkligen miljön som finns i Gamla stan. Härliga små trånga utrymmen och gator utöver det vanliga.

Nu så fick jag förverkliga denna tanke när Elin och Karl hörde av sig och ville att jag skulle komma ner och fota deras bröllop som just skulle hållas mitt i Gamla stan. Gissa om jag blev glad!

Vigseln skulle hållas till i Bullkyrkan som ligger på Stortorget och festen skulle hållas på ett annat ställe vid vattnet.

Kyrkan i sig är inte så lätt att se då det är egentligen bara en stor dörr rätt in  från Stortorget. Rätt liten lokal men väldigt mysig.

Porträttbilderna togs såklart mitt i smeten vilket var en utmaning i sig då det vimlade av turister där. Trodde säsongen var lite över i slutet av september men icke =)

Tycker det kan vara rätt fränt att fota mitt ibland massa folk. Dom blir så väldigt nyfikna och kamerorna åker upp direkt och allt ska fotas.

Är grymt nöjd över vistelsen och jag fick träffa grymt många roliga människor och han såklart även få en drös med bra bilder.

Festlokal: http://www.clustret.se/item/clustret-gamla-stan/

Vigsellokal:http://www.stadsmissionen.se/Matochkonferens/

/ Jens