Amanda & Kibret Botaniska Uppsala

Även om jag nu mer bor i Skellefteå så fotograferar jag en hel del bröllop fortfarande i Uppsala och Stockholmstrakten. Amanda och Kibret hörde av sig och ville att jag skulle fota deras bröllop mitt i Uppsala och som också varit det största bröllop jag har fotat.
Platserna som gällde var porträttfoto i den otroligt fina botaniska trädgården vid slottet och vigsel i självaste Domkyrkan.
Jag förstod ganska snabbt att detta bröllop var ett av dom större eftersom Domkyrkan är galet stor och man bör vara några stycken för att fylla ut bänkraderna.
Bröllopet i sig var en blandning av svenskt och afrikanskt då Kibret är från Afrika. Riktigt kul och inspirerande och se hur man firar ett brudar på afrikanskt vis med dans, trummor och sång.

Ni kanske undrar hur många gäster som var där? Dom hade 180st gäster vid sittningen och det var nog mer än 200st i kyrkan.
Grymt kul somsagt =)

Jag fick chansen att träffa otroligt många glada gäster. Dels kompisar men också långresande släktingar som hade tagit flyget upp från Afrika för att fira Amanda och Kibret.

Tack för att jag fick vara med er på eran stora dag!

Botaniska trädgården Uppsala: Webbplats
Domkyrkan Uppsala: Webbplats