Om mig


Välkomna till Wedding by jens!

Wedding by Jens drivs av mig, fotograf Jens Burström. Jag finns till för er som söker en professionell bröllopsfotograf som kan fånga er dag på bästa sätt och har stor erfarenhet från bröllopsfotograferingar. Jag fotograferar bröllop främst i Skellefteå, Uppsala men åker gärna till andra delar av Sverige samt utomlands.

Professionella bröllopsbilder är en investering som står sig livet ut. Tårtan, skratten, glädjetårarna och gästerna må vara borta efter en lyckad dag men minnena finns för alltid bevarade i de bilder som togs före och under kvällen.

Eftersom det är er stora dag så är jag mån om att ni som kund ska få en härlig upplevelse med mycket skratt. Det ska vara roligt samtidigt som man fotograferar bra bilder. För mig är det också viktigt att ni känner er bekväma framför kameran. Visst, det kan vara lite ovant till en början men efter en stund så släpper det.

Vem är jag?

Jag har stor erfarenhet av bröllopsfotografering och älskar mitt jobb då bilderna betyder så mycket för bröllopsparen.

Som person är jag kreativ, framåt och väldigt social vilket jag ser som bra egenskaper när det gäller bröllopsfotografering. Jag träffar väldigt många nya ansikten under några timmar så det gäller att få en bra relation till gästerna.

Är i grunden utbildad grafisk designer men har på senare tid satsat på det jag gillar mest vilket är foto och retuschering. Jag frilansar även som fotograf inom sport, reklam & mode och finns där på www.JensBurstrom.se.

Tjänster

Till mig kan ni höra av ifall ni är intresserade av:

  • Bröllopsbilder
  • Porträttfoto
  • Familjebilder
  • Barnfoto
  • Studentbilder

Intresseanmälan

Följ mig på Facebook