© 2019 Wedding By Jens
Bröllopsfotograf Skellefteå, Uppsala, Stockholm

Kundomdömen


– Alexandra & Christoffer Piteå –

Jens tog våra bröllopsbilder i mitten av juli, och vi har redan fått bilderna – redigerade och klara! Vi hade även barn med, och han lyckades riktigt bra.
Trots att jag är väldigt obekväm framför kameran, så lyckades han ändå fånga några bilder som kommer bli förstoringar. Väldigt mjuk i sitt sätt. Rekommenderas!

– Evelina & Max  Skellefteå –
Fantastisk fotograf som jag verkligen kan rekommendera. Toppklass- alltifrån bokning till leverans ⭐️⭐️⭐️⭐️

– Sara & Erik Sigtuna –
Jens fotade vårt bröllop 2015 och hans foton har verkligen bevarat våra underbara minnen för resten av livet. Han är en snabb, positiv och lättsam fotograf och fick oss avslappnade och glada framför kameran och vi hade roligt under hela fotostunden. Fotona han tog var fantastiska, både i färger och komposition. Vi kan varmt rekommendera Jens! -Sara & Erik

– David & Sandra Skellefteå –
Jens fotade våran fantastiska dag. Supernöjd med allt, riktigt fina bilder. Rekommenderas starkt!

– Simon & Matilda Skellefteå –
Jens tog våra bröllopsbilder! Vi är grymt nöjda både med fotograferingen som gick hur smidigt som helst (hade två busiga pojkar med också men inga problem) och med bilderna som blev riktigt bra!

– Pontus & Amanda Skellefteå –
Vi är supernöjda! Jens är en proffsig fotograf som bidrog till att göra vår dag riktigt underbar. Stort tack för skön stämning och bra bilder! /Pontus&Amanda

– Elin & Henrik Skellefteå –
Supernöjd med allt!!! Bra kommunikation innan bröllopsdagen, hade koll på allt under fotningen så vi kunde fokusera på annat och snabb leverans av fotona! Flexibel och lätt att ha å göra med, korten blev vackra, romantiska, avslappnade och roliga – precis som vi ville ha det.

– Linda & Max Enköping –
Superproffsig! 5 av 5 stjärnor.